Cirkulär IT "Ett bra miljöval"

  Vi erbjuder professionella rekonditionerade datorer och mobiltelefoner till ett bra pris. Att köpa begagnat proffsutrustning lönar sig för både din plånbok och våran miljö. Kom in till oss i våra butiker för vilka modeller vi har för direkt leverans. Vi är delägare i Nordway Store som bla har LO och PRO som medvärdeskunder för just begagnade datorer,  mobiltelefoner och surfplattor så kan vi i vår webbutik erbjuda ett stort sortiment av dessa varor. Klicka er dit för att se hela vårt utbud, i våra butiker har vi delar av det och ibland sådant som är slutsålt på hemsidan. Beställ direkt på webben eller kontakta oss så tar vi hem det med fri frakt vid nästa inleverans hos.

  IT-Tjänster

  Vi utför service på er IT-utrustning både i våra servicebutiker och hemma hos er med RUT-avdrag. Vi felsöker och åtgärdar problem både på hårdvara och mjukvara. Allt vanligare blir support på mobila enheter (smarta telefoner och surfplattor). Hemma nätverk med både koppling till dator och tv-tjänster. Vi är ingen ren datorverkstad för enbart hårdvaran utan att ge support och vägledning i den all mera digitaliserade vardagen blir allt vanligare för oss. Vi samarbetar med ett flertal externa verkstäder och servicepartners för att kunna erbjuda full service till er som kunder. Exempel är ett vi reparerar telefoner och surfplattor i en extern verkstad

  Körkortsfotografering

  Nu kan vi erbjuda förnyelse av körkortsbild i våran lokal i Kisa!
  Välkomna in under våra ordinarie öppettider eller kontakta oss och boka en tid när det passar dig!

  Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

  Jag förstår