AV-TEKNIK

  Vi projekterar, installerar, servar och hyr ut det mesta inom AV-teknik för alla miljöer och uppdrag. Konferenslokaler, skolor, kyrkor samt konserter och teaterföreställningar. Alltid en lösning där fokus är på slutanvändaren. Kan man inte handha utrustningen kan man heller inte utnyttja den till fullo. Modern teknik så som Interaktiva tavlor och skärmar i skolmiljö eller kontor från bla CLEVERTOUCH. Efter många år i branschen har vi god kontakt med de flesta leverantörer av professionell utrustning vilket gör att vi kan välja det som passar just din installation.

  NÄTVERK

  Fiber, koppar eller trådlöst? Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig med såväl nyinstallationer som felsökning och åtgärder i ditt lokala nätverk. Att lämna allt till oss med vår "Nätverk som tjänst"-lösning ger dig ett säkert och övervakat nätverk där vi ansvarar för allt från drift till support.

  IT SOM TJÄNST

  Låt oss bli din IT-avdelning. Våra lösningar låter dig som företagare fokusera på din kärnverksamhet. Vi hjälper dig med hela din IT-infrastruktur; skrivartjänster, backuplösningar, mjukvarusupport, klient- och serverlösningar, fjärrsupport. Vi gör även kundanpassade serviceavtal och arbetsplats som tjänst.

  EVENEMANG & UTHYRNING

  Företaget har under många år jobbat med detta och har fortfarande kontakter och kunskap om dessa område. Vi gör själva inte huvuddelen av jobbet men med vår erfarenhet kan vi bidra med kontakter och konsultation.
  Fråga oss gärna om du ska göra ett event eller arrangemang!

  Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

  Jag förstår