ONE STOP SHOP! Våra två servicepunkter Vimmerby och Kisa
Vi vill vara den lokala aktören med personlig service och direkt tillgång till varor och tjänster vid ditt besök. Att värna om den lokal handeln är viktigt och därför ser vi det naturligt att serva dig som företagare eller privatperson över disk. Det ska alltid vara nära till support från oss oavsett ärendets storlek och form. 


FÖRBRUKNINGS- & KONTORSMATERIAL
Detta område är det senaste att utvecklas och vi jobbar på att öka detta till en komplett service för denna del av ert företag. Att hämta i butik eller varför inte få det utkört när ni beställer eller som en tjänst där vi uppdaterar ert lager efter behov. 
Tveka inte att testa oss så att vi kan bevisa att vi håller vad vi lovar!

TELEFONVÄXEL
Tillsammans med vår leverantör Weblink kan vi erbjuda en av marknadens bästa molnbaserade växlar för fast och mobil telefoni. Med deras egenutvecklade plattform där all drift är placerad i Sverige och genom att använda Telenor i mobilnätet blir driftsäkerheten hög. Smart telefoni med allt inkluderat från start är deras signum. Läs mera på deras hemsida eller kontakta oss för ett besök eller demo.

DATORSERVICE
Hur mår din dator? Hos oss har du alltid en fast felsökningsavgift, alltid ett åtgärds- och kostnadsförslag innan vi går vidare. Vi har kontinuerlig kontakt med dig som kund för att komma fram till den bästa lösningen för dig. Har du frågor och funderingar kring din dator och kringutrustning kan detta avhjälpas med vår tjänst "Personlig coach".

IT SOM TJÄNST
Låt oss bli din IT-avdelning. Våra lösningar låter dig som företagare fokusera på din kärnverksamhet. Vi hjälper dig med hela din IT-infrastruktur; skrivartjänster, backuplösningar, mjukvarusupport, klient- och serverlösningar, fjärrsupport.  Vi gör även kundanpassade serviceavtal och arbetsplats som tjänst.

Begagnat
Vi erbjuder rekonditionerade datorer och mobiltelefoner till ett bra pris. Att köpa begagnat proffsutrustning lönar sig för både din plånbok och våran miljö. Kom in till oss i våra butiker för att se vårat sortiment! Vi lämnar alltid 1 års garanti på alla våra produkter.

 

NÄTVERK
Fiber, koppar eller trådlöst? Oavsett vilket så kan vi hjälpa dig med såväl nyinstallationer som felsökning och åtgärder i ditt lokala nätverk. Att lämna allt till oss med vår "Nätverk som tjänst" lösning ger dig ett säkert och övervakat nätverk där vi ansvarar för allt från drift till support.

A/V-TEKNIK
Vi  projekterar, installerar,  servar och hyr ut det mesta inom A/V-teknik för alla miljöer och uppdrag. Konferenslokaler, skolor, kyrkor samt konserter och teaterföreställningar.  Alltid en lösning där fokus är på slutanvändaren. Kan man inte handha utrustningen kan man heller inte utnyttja den till fullo. Modern teknik så som Interaktiva tavlor och skärmar i skolmiljö eller kontor från bla CLEVERTOUCH. Efter många år i branchen har vi god kontakt med de flesta leverantörer av professionell AV vilket gör att vi kan välja det som passar just din installation.

DIGITAL SIGNAGE
Vi använder oss av ett webbaserat system för enkel och säker uppdatering av information och reklam skärmar. Allt från speciallösningar med färdiga mallar till enkla lösningar för snabba bildbyten. Allt sker på innovativa skärmar i olika format och utföranden. Touchskärmar för två funktioner i en visning och integrerad sökning.EVENEMANG & UTHYRNING
Företaget har under många år jobbat med detta och har fortfarande kontakter och kunskap om dessa område. Vi gör själva inte huvuddelen av jobbet men med vår erfarenhet kan vi bidra med kontakter och konsultation. Fråga oss gärna om du ska göra ett event eller arrangemang.

KAMERAÖVERVAKNING
En växande gren hos oss med fokus på små/medelstora butiker och special ändamål så som övervakning av tex lammning och fölning. Genom ett system som ger oss möjligheten att vara flexibla med en återförsäljare i vår organisation som har lång erfarenhet av både utrustning och installation. Vi har självklart demo på våra serviceställen men också ett par skarpa kunder för att se detta live.